Termeni si conditii

Bine ati venit pe platforma Estimari.com !

Estimari.com ofera un serviciu online pentru meseriasii si firmele de constructii si potentialii clienti care sunt in cautarea job-urilor acestora.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor Termeni si conditii , va rugam sa nu accesati Estimari.com!

ESTIMARI MEDIA SRL , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului Estimari.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Folosirea site-ului www.Estimari.com si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

Definitii

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Platforma www.Estimari.com - site-ul www.Estimari.com, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul estimari.com nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Platforma EstimariConstructii , fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Paginii Estimari.com; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica,angajator ,meserias , mester, care acceseaza si/sau achizitioneaza servicii furnizate SC ESTIMARI MEDIA S.R.L. prin intermediul Platformei Estimari.com.

Furnizor/SC ESTIMARI MEDIA S.R.L. - societatea comerciala ESTIMARI MEDIA S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Dersca, Strada Ursuleni, Nr. 1080, , Cod Postal: 717125, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Botosani sub nr J, CUI, atribut fiscal RO, capital social: 200 lei, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21738, telefon: , fax: , e-mail: contact@Estimari.com

Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. ESTIMARI MEDIA S.R.L. prin intermediul Platformei Estimari.com , cu privire la oferirea unui Job/lucrari in constructii sau prezentarea abilitatilor , competentelor in domeniul lucrarilor si serviciilor din constructii si alte activitati conexe sau adiacente.

Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de SC Estimari MEDIA S.R.L care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Paginii Estimari.com, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de SC ESTIMARI MEDIA S.R.L. prin intermediul Platformei Estimari.com.

Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Platforma EstimariConstructii.

Drepturi de autor

SC ESTIMARI MEDIA S.R.L.  este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri , fotografii, clipuri audio/video, samd ,sunt proprietatea Estimari.com sau sunt licentiate de Estimari.com pentru a fi folosite.

Conditii de utilizare

Site-ul este furnizat de catre Estimari.com pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . Estimari.com nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Estimari.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, ESTIMARI MEDIA SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site . ESTIMARI MEDIA SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Estimari.com nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Platforma Estimari.com va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Scopul site-ului

Estimari.com este o platforma online care ofera posibilitatea Utilizatorilor , persoanelor fizice , mesterilor, firmelor , profesionistilor , sa gaseasca lucrari in zona acestora si potentialilor clienti posibilitatea de a gasi executanti pentru lucrarile/job-urile pe care le au de oferit si pe care le posteaza/publica pe website-ul Estimari.com

Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Garantii

Estimari.com nu poate garanta exactitatea informatilor publicate si nu este raspunzatoare pentru nici o problema sau pierdere cauzata de erorile de continut.

Utilizand serviciile Estimari.com, ati luat la cunostiinta ca Estimari.com nu actioneaza ca un intermediar , ca un contractor si nu este responsabil pentru nici o lucrare executata .Este reponsabilitatea Utilizatorului/Clientului sa selecteze un Meserias sau Firma potrivita nevoilor sale , sa negocieze termenii pentru fiecare lucrare pe care o contracteaza si Estimari.com nu va fi implicat sau tinut sa garanteze pentru intelegerea facuta intre Client si Executant.

Recomandam ca fiecare client , inainte de a contracta orice Executant/Meserias/Firma de constructii , sa ceara garantii , asigurari , calificari si orice document relevant le este necesar de la acestia.Daca suferiti orice fel de pierdere sau problema , ca rezultat al unor informatii primite din interiorul/dinafara site-ului , Estimari.com nu poate fi raspunzator.

Sunteți de acord să folosiți website-ul numai în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile , restricționeaza sau inhiba utilizarea și exploatarea oricui altcineva de pe site. Mesajele, profilele, descrierile job-urilor și alte tipuri de conținut trebuie să fie oneste și decente.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Estimari.com , pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand, fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Orice persoana care acceseaza Platforma Estimari.com si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina Estimari.com, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. ESTIMARI MEDIA S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. ESTIMARI MEDIA S.R.L. prin intermediul Platformei Estimari.com vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina Estimari.com vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. ESTIMARI MEDIA SRL ,Str.Ursuleni Nr.1080, Dersca Botosani , specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Estimari.com sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. EstimariConstructii isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Estimari.com si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Estimari.com si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral SC ESTIMARI MEDIA SRL sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

CONDITII DE PLATA

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2 / CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor Estimari.com foloseste MobilPay.Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului(toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului,fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavostra.Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card  se face im mod exclusiv pe serverele MobilPay.ro

Estimari.com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Estimari.com . Activarea serviciului se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

 

Feedback Evaluari–Recomandari

Toate societatile comerciale , Mesterii , profesionistii , Persoanele fizice ,inscrise la sectiunea „Inregistrare Meserias”, vor face obiectul unei evaluări feedback de la clienți , în cazul în care , după exprimarea interesului , un contract de servicii pentru efectuarea unor servicii sau lucrari este atins , pentru unele sau toate locurile de muncă anuntate , publicate sau de lucrari similare sau conexe .

Toti Mesterii si societatile comerciale inregistrate la sectiunea „Ïnregistrare Meserias” au înțeles că Estimari.com nu este responsabil pentru conținutul feedback-ul pe care clientii le publica pe conturile lor , sau de orice rău făcut de un astfel de conținut .

Clientul care publica mesajele de feedback este direct responsabil pentru evaluarea scrisa a Mesterului sau a societatii cu care s-au tocmit . În anumite circumstanțe excepționale , Estimari.com poate elimina feedback-ul , dar numai la propria sa apreciere . De asemenea , orice client al site-ului care posteaza mesaje feedback cu referire la un Meserias, Profesionist ,Mester, Societate Comerciala , Persoana fizica , este responsabil pentru acuratete si legalitate .

Toți utilizatorii înțeleg că orice utilizare a cuvintelor si expresiilor triviale sau blasfemiilor , comportament calomniator , activități ilegale sau orice altă formă de abuz de funcția de feedback sau de orice altă parte a site-ului , pot fi blocati de la utilizarea în continuare a site-ului și raportati autorităților , dacă este cazul .

Estimari.com efectuează o serie de verificări cu privire la feedback-ul pentru a se asigura autenticitatea și poate elimina la aprecierea sa orice feedback-ul pe care noi nu-l putem verifica .

Eliminarea sau lipsa de feedback-ul nu aduce atingere obligațiilor utilizatorilor..

Drepturi de proprietate intelectuala

Sunteti de acord ca toate textele,mesajele text , fisierele , fotografiile , clipuri video, sunete sau alte materiale „Continut”, postate sau transmise prin Estimari , sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei de la care acest continut deriva.Sunteti deplin responsabil pentru toate materialele pe care le postati, trimiteti prin e-mail sau le puneti la dispozitie prin intermediul Serviciului nostru.

Drepturile de Proprietate intelectuala asupra postarilor, mesajelor, fisierelor,textelor,imaginilor,video,sau alte materiale („Continut”) ,pe care Utilizatorii le incarca pe Estimari.com ,raman ale titularilor drepturilor de autor, iar acestea se adauga/incarca pe site de catre utilizatori pe propriul lor risc.Astfel va exprimati acordul irvocabil ca Noi sa va stocam , afisam si utilizam continutul.

Interactiunile cu organizatii si/sau persoane fizice gasite pe sau prin intermediul site-ului , inclusiv plata sau livrarea de bunuri sau servicii si orice alti termeni, conditii, garantii sau reprezentari ,sunt numai intre Dumneavoastra si aceste organizatii si/sau persoane

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continut.

EstimariConstructii nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Estimari.coml nu garanteaza in nici un fel si in nici o masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

·         Nu pot fi publicate Anunturi cu date evident false.

·         Nu pot fi publicate anunturi care contin date de contact evidente sau mascate

·         Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor ( preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Estimari.com).

·         Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate

·         Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

·         Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

·         Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

·         Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina Estimari.com (inclusiv cele taxate), Estimari.com va avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

o    fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

o    fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina Estimari.com

·         In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Pagina Estimari.com, Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro