Intra in contact cu noi potentiali clienti.

Cu Estimari este simplu si eficace!Transforma si firma ta intr-o activitate de succesInscrie GRATUIT firma ta pe Estimari.com pentru a primi datele de contact de la clienti cu adevarat interesati de serviciile tale.

 
Inregistreaza-te GRATUIT

Inregistrarea pe Estimari.com este rapida si gratuita. Te insotim in cativa pasi sa creezi pagina ta pubblica poti sa primesti vizibilitate si sa atragi noi clienti. Alege tipologiile de lucrari pe care le executi,alege zonele un lucrezi, descrie calitatile tale si lucrile pe care le-ai facut pana acum. NU UITA ca pagina este vitrina catre clienti: descrie bine competentele si profesionalismul tau.
Primesti cereri de la clienti

Estimari.com iti va trimite in automat cererile de la clienti care corespund cu tipul de lucru pe care il faci si zona unde desfasori activitatea. Un e-mail te va aviza ori de cate ori vei primi o noua solicitare. Primirea cererilor de la clienti este intotdeauna GRATIS.
Intri in contact cu clientul si ii faci o oferta

Cand primesti cererea care te intereseaza, cumpara datele de contact ca sa fii printre primii care contacteaza clientul. Doar primii 6 mesteri care achizitioneaza datele de contact vor putea intra in contact cu clientul, dupa primii 6 sistemul blocheaza accesul.

Noi nu intervenim in tratativele pe care le ai cu clientul pentru estimarea pretului lucrarii si nu putem garanta ca faci lucrarea. Alegerea incredintarii lucrarii depinde exclusiv de bunavointa proprietarului si de oferta pe care o faci tu.
Obtii lucrarea si primesti un feedback (calificativ)

Ai gasit un acord cu clientul si ii executi lucrarea? Felicitari! Cand termini lucrarea cerei proprietarului sa iti lase un feedback, aceasta va permite sa iti maresti reputatia si vei avea mai multa vizibilitate ca sa obtii noi clienti in viitor. Recenziile sunt foarte importante! Incearca sa executi bine lucrarea si demonstreaza profesionalitate, vei fi rasplatit.


Esti un profesionist si cauti noi clienti?