Avantaje Clienti

Trebuie sa faceti lucrari in casa si nu stiti cui sa va adresati? Cautati un meserias bun la un pret avantajos?

Estimari.com este locul unde puteti gasi profesionistii de care aveti nevoie la un pret avantajos.

Avem mesteri din toate domeniile: Constructii case, renovari apartamente, bai, bucatarii, instalatii electrice, sanitare si de incalzire, zidarie, tencuiala, glet, fatade, parchet, gresie, amenajari interioare exterioare, reparatii si multe alte activitati.

Aici gasiti ofertele de pret cele mai avantajoase!

Trebuie sa adaugati GRATUIT lucrarea pe care o aveti de facut si in scurt timp veti primi 6 estimari de pret de la firmele si mesterii parteneri noua.

Astfel veti putea alege cea mai convenabila oferta, tinand cont de recenziile lasate de ceilalati clienti cat si de realizarile lor prezentate pe site.

Daca folositi platforma noastra aveti urmatoarele avantaje:

  1.      Primirea pe e-mail a 6 estimari de pret de la firmele si mesterii interesati
  2.      Posibilitatea de a alege cea mai buna oferta oferita de partenerii nostri si contactul direct cu executantul
  3.      Gasiti mult mai repede si mai usor firma sau mesterul decat prin metodele clasice
  4.      Posibilitatea de a vedea lucrarile executate de mesteri
  5.      Posibilitatea de a vedea calificativele (notele) si comentariile mesterilor lasate de clientii carora le-au exucutat lucrarile
  6.      Confidentialitatea datelor de contact

Daca lucrarea dumneavoastra presupune mai multe domenii de activitate (de exemplu zugravit, instalatii sanitare, instalatii electrice puteti completa la inceput formularul cu oferta de lucru pentru un singur domeniu de activitate.

Dupa aceea puteti adauga din contul dumneavoastra mai multe job-uri astfel incat la fiecare job sa-i corespunda cate un domeniu de activitate. In consecinta, fiecare job se va adresa executantilor diferiti.(de exemplu zugravi, instalatori, electricieni). Adaugarea ulterioara de alte job-uri se face accesand Contul meu (butonul verde din dreapta sus), apoi ( Adauga lucrare ). In continuare competati cu detalii despre noua lucrare.