Inscrie-te ca meserias

Esti in cautare de noi clienti? Inscrie-te acum si ai acces imediat la lucrarile noastre. Este GRATUIT!

Vreau sa ma abonez la newsletter
Cum functioneaza

Inregistreaza-te GRATUIT

Inregistrarea pe Estimari.com este rapida si gratuita. Te insotim in cateva pasi sa creezi pagina ta pubblica poti sa primesti vizibilitate si sa atragi noi clienti. Alege tipologiile de lucrari pe care le executi,alege zonele un lucrezi, descrie calitatile tale si lucrile pe care le-ai facut pana acum. NU UITA ca pagina este vitrina catre clienti: descrie bine competentele si profesionalismul tau.

Primesti cererile de la clienti

Estimari.com iti va trimite in automat cererile de la clienti care corespund cu tipul de lucru pe care il faci si zona unde desfasori lucrarea. Un e-mail te va aviza ori de cate ori vei primi o noua cerere de estimare lucrare. Primirea cererilor de la clienti este intotdeauna GRATIS.

Intri in contact cu clientul si ii faci oferta pentru lucrare

Cand primesti cererea care te intereseaza, cumpara datele de contact ca sa fii printre primii care contacteaza clientul. Doar primii 6 mesteri care achizitioneaza datele de contact vor putea intra in contact cu clientul, dupa primii 6 sistemul blocheaza accesul.

Noi nu intervenim in tratativele pe care le ai cu clientul pentru estimarea pretului lucrarii si nu putem garanta ca faci lucrarea. Alegerea incredintarii lucrarii depinde exclusiv de bunavointa proprietarului si de oferta pe care o faci tu.

Obtii Lucrarea si primesti un feedback (comentariu)

Ai gasit un acord cu clientul si ii executi lucrarea? Felicitari! Cand termini lucrarea cerei proprietarului sa iti lase o recenzie, aceasta iti va permite sa maresti reputatia si vei avea mai multa vizibilitate sa obtii noi clienti in viitor. Recenziile sunt foarte importante! Incearca sa executi bine lucrarea si demonstreaza profesionalitatea, vei fi rasplatit.