(ID: 907) Casa parter+mansarda


Adaugat la data de 09 Ianuarie 2018

Descriere completa

Este vorba de o casa veche parter, din 1910, pe structura din caramida. Dorim la aceasta casa sa facem camasuire cu plasa de armatura si mansardare. Mansarda va fi din lemn, deasemenea planseul dintre parter si mansarda va fi cu grinzi de lemn. Sunt in curs de obtinere a autorizatiei de consolidare si mansardare. Casa este situata in Sectorul 2.


Proiecte asemanatoare

Renovare - igienizare garsoniera cu o suprafata utila de 32mp
Casa parter+mansarda

Se doreste practic igienizarea unei garsoniere fara sa se schimbe gresia, faianta existent. In schimb se vor inlocui usile. deasememi se va termoizola un perete exterior de 5.2x2.6m, as dori cu rigirherm ca e mai rapid. Am mai avea nevoie de un electrician pt montarea a 2 prize, si un instalator pt. inlocuirea caloriferului de la bucatarie, deoarece s-a fisurat. Garsoniera are 32mp utili ma intereseaza deasemeni si timpul de executie. Multumesc frumos.

Bucuresti Sectorul 6, judetul Bucuresti | 24 Ianuarie 2018
CONSTRUCTII, Renovare Apartament

Casa modern minimalist in oradea
Casa parter+mansarda

Terenul este asezat intrun mic deal, in Oradea , casa cea alta trebuie demolat . Projectul casei este PIVNITA /pARTER /ETAJ . Suprafata utila totala 185.21 mp. Cu o suprafata desfasurata de 279.30 mp . Suprafata subsol construita 26mp .

Oradea, judetul Bihor | 03 Aprilie 2017
CONSTRUCTII, Constructie la Cheie

Amenajare interioara casa. Include instalatie electrica si termica
Casa parter+mansarda

Se solicita pret pentru amenajarea interioara a hnei case p+1. Casa este la rosu in interior. Se cere realizare instalatie electrica/termica/sanitara, tencuire, gletuire, lavabil, turnare sape, parchet, gresie faianata si montaj usi

Mosnita Veche, judetul Timis | 26 Februarie 2018
CONSTRUCTII, Amenajari Interioare

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.