(ID: 907) Casa parter+mansarda


Adaugat la data de 09 Ianuarie 2018

Descriere completa

Este vorba de o casa veche parter, din 1910, pe structura din caramida. Dorim la aceasta casa sa facem camasuire cu plasa de armatura si mansardare. Mansarda va fi din lemn, deasemenea planseul dintre parter si mansarda va fi cu grinzi de lemn. Sunt in curs de obtinere a autorizatiei de consolidare si mansardare. Casa este situata in Sectorul 2.


Proiecte asemanatoare

Casa modern minimalist in oradea
Casa parter+mansarda

Terenul este asezat intrun mic deal, in Oradea , casa cea alta trebuie demolat . Projectul casei este PIVNITA /pARTER /ETAJ . Suprafata utila totala 185.21 mp. Cu o suprafata desfasurata de 279.30 mp . Suprafata subsol construita 26mp .

Oradea, judetul Bihor | 03 Aprilie 2017
CONSTRUCTII, Constructie la Cheie

Constructie casa parter + mansarda
Casa parter+mansarda

Constructie casa cu 64 mp utili

Valea Dragului, judetul Giurgiu | 01 Ianuarie 2018
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

Decupare spatiu fundatie beton
Casa parter+mansarda

Solicit o oferta de pret pentru urmatoarele lucrari. Avem 3 incaperi de 5m/4m fiecare, la subsolul unui bloc. Avem nevoie sa se decupeze in fiecare incapere cate un spatiu de 1m/05m pt. geam in fundatie de beton armat cu grosime de 0.35m. Pe urma din fiecare incapere dorim sa se scoata inca 0.5m pamant in adancime. Mentionam ca sapatul pamantului din incaperi se poate realiza doar manual si scoaterea se poate face doar prin spatiile realizate pt. geam (1m/0.5m.) Multumim anticipat.

Cluj-Napoca, judetul Cluj | 22 Decembrie 2017
CONSTRUCTII, Demolari

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.