(ID: 907) Casa parter+mansarda


Adaugat la data de 09 Ianuarie 2018

Descriere completa

Este vorba de o casa veche parter, din 1910, pe structura din caramida. Dorim la aceasta casa sa facem camasuire cu plasa de armatura si mansardare. Mansarda va fi din lemn, deasemenea planseul dintre parter si mansarda va fi cu grinzi de lemn. Sunt in curs de obtinere a autorizatiei de consolidare si mansardare. Casa este situata in Sectorul 2.


Proiecte asemanatoare

Decupare spatiu fundatie beton
Casa parter+mansarda

Solicit o oferta de pret pentru urmatoarele lucrari. Avem 3 incaperi de 5m/4m fiecare, la subsolul unui bloc. Avem nevoie sa se decupeze in fiecare incapere cate un spatiu de 1m/05m pt. geam in fundatie de beton armat cu grosime de 0.35m. Pe urma din fiecare incapere dorim sa se scoata inca 0.5m pamant in adancime. Mentionam ca sapatul pamantului din incaperi se poate realiza doar manual si scoaterea se poate face doar prin spatiile realizate pt. geam (1m/0.5m.) Multumim anticipat.

Cluj-Napoca, judetul Cluj | 22 Decembrie 2017
CONSTRUCTII, Demolari

Baie de serviciu
Casa parter+mansarda

Buna ziua. As vrea sa transform o debara intr-o baie de serviciu si am nevoie de cineva care sa se ocupe de tot ceea ce prevede asta,de la scurgeri,pana la montat sanitare. Multumesc anticipat!

Bucuresti Sectorul 2, judetul Bucuresti | 01 Iulie 2017
CONSTRUCTII, Amenajari Interioare

Tencuiala dupa inlocuirea usii intrare in apartament
Casa parter+mansarda

Buna ziua, Am inlocuit usa de la apartament si e nevoie de tencuire, Imi puteti da un pret estimative? Multumesc, Ana-Maria Besleaga

Bucuresti Sectorul 1, judetul Bucuresti | 14 Ianuarie 2018
CONSTRUCTII, Tencuiala

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.