(ID: 907) Casa parter+mansarda


Adaugat la data de 09 Ianuarie 2018

Descriere completa

Este vorba de o casa veche parter, din 1910, pe structura din caramida. Dorim la aceasta casa sa facem camasuire cu plasa de armatura si mansardare. Mansarda va fi din lemn, deasemenea planseul dintre parter si mansarda va fi cu grinzi de lemn. Sunt in curs de obtinere a autorizatiei de consolidare si mansardare. Casa este situata in Sectorul 2.


Proiecte asemanatoare

Subzidire imobil
Casa parter+mansarda

Subzidire 52 metri liniari. Fundatie de 1.20 m inaltime si 45 cm grosime

Roman, judetul Neamt | 30 Aprilie 2018
CONSTRUCTII, Fundatii / Terasari / Nivelari

Zugravit si finisat parter
Casa parter+mansarda

Lucrarea consta in 90 mp de dat cu glet de finisaj , amorsa si lavabila si 80mp doar cu lavabila , sa puna piatra pe scafa de la semineu, sa dea cu glet de finisaj amorsa si lavabila scafa din sufragerie si sa acopere 4 fisuri aparute la imbinari pe ea. Sa faca un prete din rigips carton de 6 mp si sa il finiseze. Rog sa ne dati o oferta de pret .Sa fie disponibil zilele astea sau in septembrie .

Berceni, judetul Ilfov | 05 August 2018
CONSTRUCTII, Glet / Zugraveli

Decupare spatiu fundatie beton
Casa parter+mansarda

Solicit o oferta de pret pentru urmatoarele lucrari. Avem 3 incaperi de 5m/4m fiecare, la subsolul unui bloc. Avem nevoie sa se decupeze in fiecare incapere cate un spatiu de 1m/05m pt. geam in fundatie de beton armat cu grosime de 0.35m. Pe urma din fiecare incapere dorim sa se scoata inca 0.5m pamant in adancime. Mentionam ca sapatul pamantului din incaperi se poate realiza doar manual si scoaterea se poate face doar prin spatiile realizate pt. geam (1m/0.5m.) Multumim anticipat.

Cluj-Napoca, judetul Cluj | 22 Decembrie 2017
CONSTRUCTII, Demolari

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.