Constructie Casa la Rosu

7 Rezultate gasite

Cu Estimari gasiti cel mai bun constructor pentru Constructie Casa la Rosu

Cereti oferte de pret online pentru Constructie Casa la Rosu si veti primi mai multe oferte de pret de la cei mai buni profesionisti. Serviciu complet GRATUIT si fara obligatii.

Lucrari

(ID: 846) Fundatie

Buna ziua. M-ar interesa o oferta de pret pentru realizarea unei fundatii din beton pentru o constructie P+1 pe structura de lemn. Suprafata la sol este de aproximativ 205mp, care include si o terasa de 19mp, una de 3mp si un garaj de 41mp. Rog oferta…

Palazu Mare, judetul Constanta | 03 Octombrie 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

(ID: 836) Constructie casa SP+P+M

Buna ziua, In primava anului 2018 intentionam sa contruim o casa in localitatea Strejnic, jud. Prahova, conform schitelor atasate. Ne puteti face o oferta de pret pentru contructia la rosu? Multumim! Cu stima, Dana OPREA

Strejnicu, judetul Prahova | 21 Septembrie 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

(ID: 819) Constructie casa parter+mansarda Judetul Bihor

As dori o oferta de pret pentru o casa la rosu din caramida cu grosimea de 30 cm,parter+mansarda,150 mp desfasurati,parter(75 mp) :sufragerie,bucatarie,casa scarii,baie de servici,mansarda: 3 camere,hol,baie si 2 balcoane.Fundatia este deja turnata.

Nojorid, judetul Bihor | 05 Septembrie 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

(ID: 799) Construcție casa parter + mansarda

Casa familiala 70mp cu parter și mansarda din cărămidă, geamuri termopan, acoperiș tigla

Cluj-Napoca, judetul Cluj | 22 August 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

(ID: 789) Constructie casa la rosu

Oferta pret pentru manopera casa la rosu p+2 , suprafata construita totala 198 m2 inclusiv balcoane.

Bucuresti Sectorul 1, judetul Bucuresti | 15 August 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

(ID: 777) Constructie casa parter plus etaj

Casa are latimea de 7 metri pe 10plus inca o terasa in spate de vreo 20 mp. Total suprafata utila 154 metri cu pereti interiori. Beton plus ytong.

Bragadiru, judetul Ilfov | 11 August 2017
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

 Constructie casa la rosu

Daca ati ajuns la etapele procesului de constructie inseamna ca ati trecut cu bine peste faza de achizitie a terenului si tot ce inseamna acte: avize, autorizatii si proiect, ale viitoarei constructii. Daca pana acum tot ce ati facut nu a fost vizibil in realitate, de acum urmeaza partea frumoasa, plina de satisfactii, in care fiecare etapa inseamna ceva vizibil in teren.

Pentru succesul unei constructii bine realizate este important sa aveti o legatura stransa si serioasa cu constructorul, furnizorul de materiale, dirigintele de santier si alti factori care vor fi implicati in constructia casei dvs.

Constructia "la rosu” reprezinta constructia imobilului fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, invelitoarea sau hidroizolatia in cazul acoperisurilor terasate.In faza de rosu,sunt incluse fundatia,zidaria, structura imobilului,sarpanta din lemn sau placa din beton armat dupa caz. De asemenea,nu este realizata nici partea de instalatiile termice, sanitare, electrice, acestea fiind considerate finisaje.