(ID: 979) Proiect renovare - apartament 3 camere


Adaugat la data de 07 Iulie 2018 Fii primul care oferteaza

Descriere completa

Buna ziua,

Numele meu este Visan Dragos, si va contactez pentru ca am un apartament de 3 camere, confort 2 decomandat, de 51 mp ( suprafata totala ), in zona Piata Progresul, de renovat!
Lucrarea implica inclusiv refacerea circuitului electric!
Baia este deja facuta, dar mai trebuiesc mici retusuri.
Baia si bucataria au faianta si gresie, iar in restul aparatamentului este huma pe pereti!

Doresc sa stiu daca putem stabili de comun acord o intalnire pentru vizionare si evaluare a lucrarii. Facandu-mi anumite calcule, pentru mine ar fi de preferat ca lucrarile de renovare sa inceapa pe data de 20 August 2018.

Stiu ca poate este devreme trimiterea acestui mail de informare, dar ca orice om, am anumite calcule de facut si de tinut cont de anumiti parametrii, sa stiu ce si cum aleg la randul meu.

V-as fi recunoscator daca puteti reveni cu un raspuns la cele detaliate mai sus, si mai ales daca sunteti disponibil pentru a efectua respectiva vizionare pentru evaluarea lucrarii undeva dupa mijlocul lunii iulie!

Va multumesc, si astept raspunsul dumneavoastra!

O zi buna!

Cu stima,

Dragos Visan

Proiecte asemanatoare

Constructie Gard
Proiect renovare - apartament 3 camere

Teren intravilan 3875 mp cu deschidere de 21ml cu forma dreptunghiulara si plat. Gardul va fi construit din soclul de beton, stalpii din beton si panouri casante/plase de Buzau. Iar in fata terenului cu panouri din fier forjat

Milcovu Din Deal, judetul Olt | 09 Septembrie 2018
CONSTRUCTII, Garduri

Remodernizare + constructie casa parter + mansarda
Proiect renovare - apartament 3 camere

Casa veche 90 ani din caramida + ceamur, suprafata 80mp + o terasa de aprox 20 mp...remodernizare + constructie mansarda pe amprenta la sol aprox 80mp...casa finita la cheie

Tulcea, judetul Tulcea | 30 Martie 2018
CONSTRUCTII, Renovare Casa

Constructie casa + etaj
Proiect renovare - apartament 3 camere

Buna ziua ! Ma numesc Ciolan Cristian si doresc sa mi se construiasca o casa in Mihailesti, jud Giurgiu, in apropierea Bucurestiului ! Avem si proiectul si autorizatia de constructie . Va rog sa.mi spuneti ce ar trebui facut pt a demara procesul in vederea obtinerii ofertelor de pret . Va multumesc ! Cu respect, Ciolan Cristian !

Bucuresti Sectorul 4, judetul Bucuresti | 12 Martie 2018
CONSTRUCTII, Constructie la Cheie

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.