(ID: 692) Amenajare interioara (pereti, tavane) si montat parchet la o sufragerie si un dormitor de bloc.


Adaugat la data de 16 Iunie 2017

Descriere completa

Doresc sa fac o reparatie totala la o sufragerie si un dormitor de bloc. Sufrageria are 5.40 m x 3.40 m iar dormitorul 3.90m x 3.20m. Nu a mai fost facuta o reparatie de 20 de ani. Actualmente, in ambele camere am tapet (scorojit!).
As vrea sa renunt la tapet, sa tencuiesc si sa varuiesc cele 2 incaperi (cu var lavabil si var decor doar cate un perete). Pentru schimbare de instalatie electrica si pentru starea jalnica in care arata (a plouat prin pod), trebuie sa montez si tavane de rigips in ambele camere.
De asemenea, vreau sa scot parchetul de lemn si sa il inlocuiesc cu parchet triplustratificat.
In plus, vreau sa finalizez si partea de iluminat (montat 2 aplice si patru lustre) si prize (patru in sufragerie si 2 in dormitor) - in restul apartamentului lucrarile au fost efectuate in urma cu 2 ani, inclusiv schimbarea contorului interior.

Proiecte asemanatoare

Finisare exterioara interioara casa

Daca sunteti interesat de finalizare interioara exterioara casa , va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii . Casa are 150 mp. Locatie Hunedoara

Hunedoara, judetul Hunedoara | 16 Mai 2017
CONSTRUCTII, Amenajari Exterioare

De pus parchet 40 mp

As dorii sa pun parchet 40 mp cu parchetul meu la ce pret ma ajunge?

Navodari, judetul Constanta | 26 Mai 2017
CONSTRUCTII, Parchet

Zugravit apartament 4 camere

buna ziua, Am un apartament de 4 camere pe care as dori sa-l igienizez (mici reparatii pe la colturi+lavabila in toate camerele, exceptie balcon si bai). Suprafata este de aproximativ 75 mp. multumesc, Marius

Bucuresti Sectorul 2, judetul Bucuresti | 20 Aprilie 2017
CONSTRUCTII, Zugrav

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.