Cu Estimari gasiti cei mai buni profesionisti pentru Amenajari Interioare

Cereti oferte de pret online pentru Amenajari Interioare si veti primi mai multe oferte de pret de la cei mai buni profesionisti. Serviciu complet GRATUIT si fara obligatii.Economisiti timp si bani prin alegerea celui mai bun profesionist care va ajuta sa realizati proiectul!

Amenajari Interioare

3 Rezultate gasite


Lucrari

(ID: 699) Amenajare apartament 2 camere

Gletuire si vopsitorie tavane 49,7 mp Gletuire si vopsitorie pereti 129,1 mp Montaj fainata 30,9 mp Montaj gresie 19,6 mp Montaj parchet 29 mp Reparatii vopsitorie usi lemn 4 buc

Bucuresti Sectorul 4, judetul Bucuresti | 21 Iunie 2017
CONSTRUCTII, Amenajari Interioare

(ID: 692) Amenajare interioara (pereti, tavane) si montat parchet la o sufragerie si un dormitor de bloc.

Doresc sa fac o reparatie totala la o sufragerie si un dormitor de bloc. Sufrageria are 5.40 m x 3.40 m iar dormitorul 3.90m x 3.20m. Nu a mai fost facuta o reparatie de 20 de ani. Actualmente, in ambele camere am tapet (scorojit!). As vrea sa renunt…

Piatra Neamt, judetul Neamt | 16 Iunie 2017
CONSTRUCTII, Amenajari Interioare

(ID: 676) Izolare mansarda

Mansarda are 130 mp de izolat. Vreau izolatie cu vata minerala de 10mm , folie anticondens si folie aluminiu isoflect gold. As dori un pret doar pentru manopera si un pret cu materialele dumneavoastra.

Rosu, judetul Ilfov | 23 Mai 2017
CONSTRUCTII, Amenajari Interioare

Amenajari Interioare – este domeniul in care conteaza foarte mult creativitatea celor care desfasoara acest tip de activitate dar si modul de executie a lucrarilor menite sa aduca modificari locuintei in scopul obtinerii unui spatiu locativ cat mai util din punct de vedere al suprafetei care sa satisfaca totodata nevoia de relaxare a beneficiarului.

Cei mai buni profesionisti. Cele mai bune oferte.

Trebuie sa faci lucrari acasa si nu stii cui sa te adresezi? Adauga lucrarea GRATUIT si vei primi oferte avantajoase de la firmele si profesionistii din zona ta care pot garanta cele mai bune rezultate la nivel da calitate, pret si timp de executie. Numai asa poti sa economisesti, deoarece firmele si profesionistii vor concura intre ei pentru a lua aceasta lucrare.

Cere o oferta de pret GRATUIT!