(ID: 910) Extindere de casa pe 2 laturi (o lungime si o latime)


Adaugat la data de 11 Ianuarie 2018 Fii primul care oferteaza

Descriere completa

Vreau sa maresc o casa de chirpici pe o lungime si o latime cu inca 1,5 m. Casa este de pamant cu lemn si este in panta(inclinatie mica).Cred ca trebuie facut subzidire ,turnat placa jos, dupa care ridicat peretii din BCA sau structura din lemn, ramane de vazut. Casa se afla in comuna Telega - Campina la 100 km de Bucuresti .


Proiecte asemanatoare

Constructie casa 120 mp, pe 1 nivel, la rosu.
Extindere de casa pe 2 laturi (o lungime si o latime)

As dori un pret pentru manopera fara/cu materiale pentru constructia unei case cu amprenta 120 mp, incepand de la saparea fundatiei pana la placa. Proiectul se desfasoara pe un singur nivel, cu forma dreptunghiulara, cu fundatie inalta (-70 si +50), de tip radier; cu pereti avand h=300cm, zidarie din caramida, compartimentare simpla: 3 dormitoare+living+bucatarie+2 bai; centura si placa. Va rog sa mentionati si timpul pe care il aproximati pentru executie. Multumesc!

Bucuresti Sectorul 1, judetul Bucuresti | 12 Martie 2018
CONSTRUCTII, Constructie Casa la Rosu

Casa parter+mansarda
Extindere de casa pe 2 laturi (o lungime si o latime)

Este vorba de o casa veche parter, din 1910, pe structura din caramida. Dorim la aceasta casa sa facem camasuire cu plasa de armatura si mansardare. Mansarda va fi din lemn, deasemenea planseul dintre parter si mansarda va fi cu grinzi de lemn. Sunt in curs de obtinere a autorizatiei de consolidare si mansardare. Casa este situata in Sectorul 2.

Bucuresti Sectorul 2, judetul Bucuresti | 09 Ianuarie 2018
CONSTRUCTII, Extinderi / Consolidari

Subzidire casa de 11 x 6
Extindere de casa pe 2 laturi (o lungime si o latime)

(sub)turnare fundatie beton, eventual consolidare in vederea mansardarii, pentru o casa de caramida fara fundatie avand dimensiunile exterioare de 11m x 6 m

Budesti, judetul Calarasi | 14 Ianuarie 2017
CONSTRUCTII, Renovare Casa

 

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa aveti un cont creat.