Mesteri si firme pentru montaj gresie, marmura, granit sau piatra

Unde putem gasi meseriasi si firme pentru montaj gresie, marmura, granit sau piatra. Locuintele elegante, stilate, luxoase, au nevoie de elemente de finisaj perfecte, unice, care sa imbine armonios utilul cu placutul.

Placarile cu ceramica au devenit in timp unele dintre cele mai accesibile lucrari de amenajari interioare, dar si preferatele tuturor din acest punct de vedere. Gama de placari de acest gen cuprinde o multitudine de materiale, dintre cele mai cunoscute fiind placarile cu gresie si faianta. Dincolo de acestea insa, mai exista si alte materiale folosite in scopul infrumusetarii precum travertinul, marmura si granitul.

Acestea sunt elemente foarte frumoase de decor si mai mult decat atat acestea au si functionalitate constructive. Travertinul este un material foarte util si desemenea deosebit de estetic, fiind un material calcaros care poate fi insa chituit in scopul de a obtine o suprafata neteda ce va fi ulterior lustruita. Travertinul poate fi folosit insa in ambele variante, fie chituit fie nechituit, el avand acelasi caracteristici in folosirea in ambele ipoteze.

Meseriasi si firme pentru placari cu gresie, marmura, granit si piatra 2

Marmura si granitul sunt materiale recunoscute pentru duritatea lor. De asemenea acestea sunt cunoscute si pentru faptul ca nu se zgarie si pentru ca asigura o pardoseala cu rezistente foarte bune in ceea ce priveste utilizarea lor in cadrul sistemelor de incalzire in pardoseala. Fireste ca aceste lucruri nu pot fi realizate de catre oricine. A placa cu marmura si granit nu semana nici pe departe cu placarea cu gresie si faianta. Asa este, in ambele cazuri folosim un adeziv pentru lipire si montarea lor poate fi pe undeva similara, insa in cazul materialelor de tipul marmurei si a granitului, montajul acestora se executa fara rosturi si fara chituire. Doar mastic si placi aliniate sau lipite, iar in anumite cazuri adevarate placaje realizate din lastre de dimensiuni mari.

In acest scop echipele noastre sunt specializate si instruite astfel incat eventualele greseli de executie sa nu poata aparea. Dimensionam corect si facem aprecieri in baza calculelor matematice, nu “ochiometric”. Suntem sarguinciosi si nu facem risipa de materiale, mai ales in conditiile in care stim cu totii faptul ca straturile finale de materiale sunt si cele mai scumpe. Suntem seriosi si atenti iar acest lucru se vede in calitatea muncii noastre, si in nenumaratele lucrari executate de-a lungul timpului cu cel mai mare succes. Suntem responsabili, iar profesionalismul nostru este cel care ne-a propulsat inca de la inceput in topul preferintelor clientilor nostri.

Ai de facut lucrari si vrei sa economisesti? Pe Estimari poti afla pretul corect la manopera de la profesionistii din zona ta.

 

  1. ladiana says

    Se poate pune gresie acum iarna?

Leave A Reply

Your email address will not be published.