Etapele pentru serviciile de montaj parchet

Despre serviciile de montaj parchet putem spune ca sunt tot mai cautate in ceea ce priveste domeniul amenajarilor interioare, si din acest motiv ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa vorbim despre aceste etape de montaj parchet. In aceste conditii veti sti exact ce trebuie sa cereti unei firme ce activeaza in acest domeniu, pentru a primi cele mai bune servicii. Astfel, incepem prin a va spune ca prima placa de parchet, se va monta cu acele caneluri specifice la perete. Trebuie sa tineti cont de acest aspect in cazul in care veti dori ca parchetul montat sa fie realizat in conditiile cele mai bune, insa daca veti colabora cu o firma specializata in acest domeniu, cu siguranta ei stiu acest lucru. In ceea ce priveste distanta de la perete, putem spune ca aceasta va trebui sa fie de minim 10 – 15 mm, si se poate asigura prin folosirea unor distantiere reglabile, pe care le puteti regasi in trusa de montaj.

glio2

Referitor la ultima placa de parchet pe care o veti monta, aceasta va fi aplicata printr-o rotire cu 180 de grade, bineinteles cu partea decorativa in sus, langa randul precedent. Si acum va trebui sa respectati acea distanta de la perete, si in acest sens puteti masura inainte placa pentru a o taia la distanta dorita. Taierea se va face mereu pe partea superioara a placii, iar acest lucru este indicat pentru a evita aschierea muchiilor. Pentru taiere se foloseste un fierastrau electric iar partea decorativa va fi orientata mereu in jos. Daca peretele langa care se va monta parchetul nu este drept, atunci veti folosi un distantier pentru a aplica parchetul, iar placile vor fi taiate in asa fel incat sa fie respectata distanta pana la perete de 10 – 15 mm. Un alt element important in ceea ce priveste aceste etape de montaj parchet, este faptul ca bucata ramasa dupa o taiere va fi montata la inceputul randului urmator, iar in acest sens imbinarile se vor realiza mai durabil, si se va face si economie de parchet.

Este indicat sa va asigurati ca primele trei randuri de parchet sunt montate foarte drept, iar in acest sens puteti folosi o sfoara pentru a verifica acest lucru. Acest lucru este important, deoarece astfel veti avea ocazia sa montati tot parchetul drept pentru toata incaperea. Dupa aceasta etapa, nu trebuie decat sa montati bagheta de prindere pentru perete, pentru a fixa parchetul, iar lucrarea este incheiata odata cu aceasta etapa de final. In cazul in care veti dori informatii suplimentare, si de asemenea meseriasi cu care sa colaborati pentru aceste servicii de montaj parchet, atunci puteti intra pe acest site, iar aici veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza.

Leave A Reply

Your email address will not be published.