Cum sa faci o estimare de pret pentru constructie casa

img (5)Ajungem la un punct in viata cand ne dorim cu nerabdare sa avem ceva al nostru; e adevarat, de cele mai multe ori este vorba despre o casa, subiect care va fi prezent si in discutia noastra. Oti cei care si-au cosntruit deja o casa, dar si cei care inca se informeaza cu privire la preturi, stiu ca este imortant sa ai un cost estimativ. In functie de acesta iti poti planui, in linii mari, desfasurarea intregii activitati legate de visul tau.

Un lucru la fel de important este sa stii unde sa cauti pentru a gasi o estimare de pret pentru constructie casa, care sa fie cat mai aproape de realitate. Daca iti doresti o estimare la fata locului, s-ar putea sa te coste bani in plus, pentru deplasarea construcorului, sau evaluatorului. Insa, daca vrei sa iesi cel mai ieftin, recurgi la alte metode, la fel de sigure. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii intr-un director de estimari constructii, care sa fie de incredere si care, in scurt timp, iti poate face o evaluare cat mai aproape de adevar.

Insa, pentru ca totul sa fie corect, ar trebui sa ai in minte un proiect, sau o imagine cat mai clara, cu multe detalii si sa mentionezi daca vrei o estimare doar pentru ridicarea constructiei sau daca vrei o estimare totala, cu finisajele incluse. In ultimul caz, va trebui sa detaliezi cu genul finisajelor, daca sunt finisaje mai speciale, daca nu doar cateva mentiuni pe larg.

timthumb

Odata solicitata estimarea, va trebui sa astepti o zi – doua, pana cand un evaluator competent va enunta o estimare  de pret pentru constructie casa, corecta in asa fel incat sa stii, in linii mari la ce sa te astepti. Bineinteles, in functie de locul de unde cumperi materialele de constructie, finisajele, mobila, pretul poate fi diferit ( de aceea vorbim de estimari), insa diferenta nu va fi foarte mare, decat in cazul in care te decizi sa cumperi finisaje si mobilier mai scump decat doreai initial.

Intra cu incredere pe site-ul nostru, pentru o estimare pret constructie casa cat mai aproape de realitate pentru a sti la ce sa te astepti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.