Cat costa sa renovezi o baie?

Pentru a afla cat costa sa renovezi o baie este necesar sa ai idei clare cu privire la lucrarile pe care vrei sa se execute. Alege un stil, clasic, modern, elegant sau rustic; sa identifici preferintele și necesitatile fiecarui locatar, sa identifici cine va folosi baia (persoanele in varstă au nevoi diferite fata de tineri și copii), ceea ce doresti sa se includa in baie si ceea ce doresti sa elimini, costul si dimensiunea a ceea ce vrei sa introduci.

Primul lucru care trebuie facut este sa vezi disponibilitatea bugetului pentru renovare. Bugetul trebuie sa ia in considerare capacitatea economica, conditiile camerei si tipul de renovare pe care doresti sa il efectuezi.

Succesiv ar trebui sa creezi un proiect in care sa fie introdus si cel mai mic detaliu elementele care caracterizeaza baia din punct estetic si calitativ. In unele cazuri,(nu este obligatoriu) proiectul trebuie să fie aprobat si semnat de catre un tehnician calificat.

Costul  renovarii unei bai cuprinde in general lucrarile de demolare si de eliminare a materialelor pre-existente, sau demolarea baie vechi, refacerea instalatiilor sanitare si electrice, realizarea sapei, montaj gresie si faianta, montarea obiectelor sanitare, gletuirea si vopsirea peretilor si in cele din urma de curatarea mediului cu indepartarea materialelor reziduale.

Pret manopera renovare si amenajare baie

Costul de renovare variaza de asemenea in functie de marimea mediului , desigur , cu cat este mai mare dimensiunea camerei, cu atat costul de renovare va fi mai ridicat , deoarece necesita mai mult timp, forta de munca si materialele necesare.

1

Pentru o renovare completa , luand in considerare ceea ce am enumerat mai sus, o baie de dimensiuni medii poate fi realizat avand in vedere pretul pentru:

  • manopera
  • instalatia electrica
  • instalatia sanitara
  • sanitarele
  • gresia si faianta
  • rubineteria
  • cabina dus

Este dificil , daca nu imposibil , sa oferim un pret pentru renovarea unei bai, materialele au de obicei un impact in prețul final de pana la 40/50% din cheltuielile totale, care este motivul pentru intervalul din pretul final.

Cei mai buni profesionisti. Cele mai bune oferte.

Trebuie sa renovezi baia si nu stii cui sa te adresezi? Adauga lucrarea GRATUIT si vei primi pana la 6 oferte de la firmele si profesionistii din zona ta care pot garanta cele mai bune rezultate la nivel da calitate, pret si timp de executie.

pulsante1

Leave A Reply

Your email address will not be published.