Solicita o oferta de pret

SOLICITA O OFERTA DE PRET

1
Pasul 1  
2
Pasul 2  
3
Pasul 3

Descriere lucrare

Cum functioneaza

Trimite o cerere de estimare

In mai putin de un minut poti depune o cerere de oferta, alegi tipul de lucrare de care ai nevoie, unde trebuie facuta lucrarea, intoduce descrierea lucrarii.O descriere mai ampla a lucrari it va permite sa primesti si sa compari estimarile mai precis.Cererea ta va fi trimisa catre mesteri si firme fara datele tale personale.

Compara ofertele

Mesterii si firmele interesate de lucrarea ta iti vor trimite ofertele lor de pret prin e-amil sau telefon.In acest fel poti sa compari estimarile de pret primite.Va recomandam sa cititi pagina personala a fiecarei firme sau mester, lucrarile pe care le-a facut in anterior, reputatia pe care a primit-o prin recenziile altor utilizatori inainte de a le incredinta lucrarea.

Alege mesterul care sa execute lucrarea

Ai gasit mesterul sau firma de incredere? Foarte bine.In acest fel poti vorbi in persoana cu mesterul sau firma, poti aranja o vizita pentru a pune la punct detaliile lucrarii.NU UITATI, vorbind cu mesterii si firmele este GRATIS, si nu te obliga sa iti presteze lucrarea.

Acorda un calificativ

La terminarea lucrarii nu uita sa scrii un comentariu si sa scrii parerea ta despre activitatea desfasurata si sa lasi o nota(calificativ). Comentariile sunt importante pentru reputatia mesterului sau firmei:Va rugam sa fiti responsabili in comentariile pe care le faci si sa furnizezi informatii cinstite oamenilor, care ca si tine vor trebui sa faca lucrari. Ajuta-i pe cei care vin dupa tine sa aleaga cu constiinta.